Vilka är de mest populära produkt- Dropshipping produkterna

För att bli en framgångsrik dropshipper måste du välja en populär nisch och ange de bästa föremålen inom den valda nischen. Här är några av de vanligaste verktygen du kan använda för att känna igen bästsäljande och trendiga produkter inom en nisch.

  • Google Trends: Google Trends ger dig information om hur många som letar efter specifika söktermer på Google. Du kan också använda verktyget för att få historiska sökdata och prognoser för söktrafik under den kommande tiden.
  • Amazons bästsäljarsida: Amazons bästsäljarsida är en av de mest pålitliga adresserna för att identifiera de bästa dropshipping-varorna. Den här sidan visar de heta produkterna på Amazon och uppdateras ständigt varje timme. Du kan bläddra bland produkter efter kategorier för att söka efter populära dropshipping-artiklar när som helst.
  • Aliexpress: Aliexpress hjälper dig att veta om dina produkter är lönsamma eller inte och leta efter de bästa dropshipping-leverantörerna också. Avsnittet Heta produkter på Aliexpress.com kommer att avslöja vilka produkter som är mycket efterfrågade.
  • Sell ​​The Trend: Om du vill gå med ett mer premiumverktyg, ge Sell The Trend ett försök. Det är ett av de bästa produktforskningsverktygen för dropshipping med så många olika funktioner. Priset är endast $39,97/månad, och du har en 7-dagars gratis provperiod innan du gör en prenumeration.

Vilken typ av produkter säljer mest?

De bästa dropshipping-varorna som säljer mest är vanligtvis trendiga produkter inom toppnischer som visas med iögonfallande annonser till låga priser.

Föremål som kostar under 100kr: husdjursprodukter, stoppade leksaker, nyckelringar, smartphoneskal och smycken. Dessa varor säljs inte bara till låga priser utan ser också tilltalande ut för kunderna. Sällsynta varor: Köpare kommer att krysskolla dina varors priser med Amazon och andra större återförsäljare. Du kan ha de mest lönsamma produkterna om dina varor är svåra att hitta online och inte är tillgängliga på gigantiska e-handelsplattformar som Amazon. Användbara föremål: Om du kan förklara varför kunder ska köpa din produkt och hur den kommer att hantera deras problem via produktvideor och användarguider, kommer kunderna förmodligen att köpa varan även om priset är något högt.

Dessutom tenderar de bästa dropshipping-varorna att ingå i nischer nedan:

Elverktyg
Livsstilsnisch
Tekniska förnödenheter
Skönhet och hälsa
Drönare och tillbehör

5 bästa dropshipping-produkter som kan ge vinst

1. Handsprit

Den stigande efterfrågan på handdesinfektionsmedel är oförutsägbar 2020 på grund av covid-19-pandemin. Efterfrågan är fortfarande hög i dessa dagar 2021 eftersom antalet smittade människor har ökat över hela världen varje dag. Hälsoriktlinjer i alla länder kräver att människor upprätthåller höga hygien- och renlighetsstandarder och hjälper till att förhindra spridning av coronaviruset.

Handsprit

2. Andningsmasker

COVID-19 har genererat en växande efterfrågan på hälsoprodukter, med masker som har blivit ett måste för utomhusaktiviteter och offentliga platser i nästan varje hörn av världen. Ett vanligt val är N95-respiratormaskerna, som fortfarande kommer att vara de lönsamma dropshipping-varorna.

Det finns några pålitliga ansiktsmaskleverantörer som Suzhou Sanical Protective Products Manufacturing Co., Ltd och Guangzhou Harley Commodity Company Limited. Maskerna från dessa butiker kostar från $2 till $5. Säljmärken tjänar inte bara pengar på din butik utan räddar också människor från coronaviruset.

Andningsmasker

3. Broddar

Ingen vill att deras skor ska vara smutsiga under regnperioder. Vattentäta skoskydd hjälper till att hantera det här problemet, vilket gör dem till populära dropshipping-artiklar i länder med höga nivåer av nederbörd eller under monsunsäsonger.

Du kan enkelt importera broddar till ett pris av cirka $2-$5 från Jackshibo Official Store eller Giantex Official Store och sälja dem för $15 eller mer.

Vissa länder som Nya Zeeland, Singapore, Malaysia och England som upplever hög nederbörd gör att du kan bygga en blomstrande dropshipping-verksamhet med denna produkt.

Broddar.se

4. Bluetooth-hörlurar

I och med att Apple tog bort hörlursuttaget från den senaste versionen av iPhone, har BlueTooth-hörlurar och hörlurar blivit heta föremål. Det är goda nyheter för användare eftersom de inte längre behöver kämpa med trassliga hörlurssladdar.

Marknaden för hörlurar och hörlurar förväntas överstiga 150 miljarder dollar år 2026, och Bluetooth-teknik främjar den tillväxten. Därför är det obestridligt att du ska välja Bluetooth-hörlurar som dropshipping-artiklar för din butik i år.

Du kan överväga att få dem från Bluedio Official Store med ett pris som sträcker sig från $20-$40.

Bluetooth-hörlurar

5. Biometriska lås

Detta är ett fantastiskt och tilltalande föremål som är svårt att motstå då det hjälper konsumenter att bli av med nycklar från hänglås. Denna biometriska teknik för dessa lås erbjuder användarna effektiva lösningar genom att de kan komma åt sina hus med fingeravtryck snarare än nycklar.

Potentialen för biometriska lås är stor, och globala trender pekar på drastisk tillväxt, vilket gör dem till de mest korrekta dropshipping-varorna. Nyckellöst USB uppladdningsbart fingeravtryckslås är en pålitlig butik som du kan överväga. Du kan importera lås från butiken för 15-20 USD och sälja dem vidare till dina kunder för 25-35 USD.

Biometriska lås